Resurs 36

Medlemsfest i Göteborg

"Barbecue-tema" på festen i Juni

Festen i höstas blev en riktigt succé där alla som tränar med oss träffades under lättsammare former. Kvällen började med mingel, bubbel och tillhörande tilltugg till bakgrundsmusik av härligt sound.

En uppdukad ljuvlig italiensk buffé lät sig väl smaka. Kvällen fortsatte på dansgolvet till både discoljus och discodunk. De sista gästerna gick hem lagom till frukost, vid 07.00-tiden!!

I juni kommer vi att ha en underbar barbecuefest. Njut av att sommaren är här med bra väder, god mat direkt från grillen och dans under kvällen.

Tid: Juni, mer info om datum kommer.
Plats: Skatås i Göteborg
Utrustning: Anpassade kläder efter väder
Tema: Barbecue
Anmälan: Info kommer
Hur många? : Info kommer

Senaste nyheter

Självklart är vi på Military Fitness på plats även i år. Vi kommer att bjuda på en hel del överraskningar och givetvis kan du även i år tävla på en utmanande hinderbana. Årets bana är helt nybyggd och inspirerad av hinderbanan på Stenungsbaden Yacht Club.

Mer information från oss kommer. Nedan information från arrangörens officiella hemsida www.fitnessfestivalen.se

Se filmen från 2013 och tävlingen i vår monter

Fitnessfestivalen 10 år!
Norra Europas största träningsmässa

Lördag 29 Nov 09.30 – 18.00
Söndag 30 Nov 09.30 – 17.00

Årets upplaga av Fitnessfestivalen 2014, som avhålls på Svenska Mässan i Göteborg den 29 – 30 november, blir något alldeles extra. Till nyheterna hör bland annat ett gigantiskt Megaparty, Fitnessfestivalen Superior Race, Fit Model Scandinavia, Top Speakers Hall och aktiviteter från En Svensk Klassiker.

STORT tack till er alla som på något sätt deltog och gjorde lördagens evenemang till en fullträff! Många flyttade sina gränser och slet ordentligt i gyttjan under loppet. Trots detta var det bara glada miner och en fantastisk samarbetsvilja. Att vi sedan avslutade dagens bravader med en middag på kvällen där många deltog krönte dagen ytterligare.

/Instruktörerna

Billdal fortsätter att leverera kurs efter kurs och vi önskar dom stort lycka till på Boot Camp 4 som pågår under 6 veckor. Nästa kurs startar 21 oktober, läs mer >>>

loading...

Visa dig stolt i Military Fitness Tröjan som är speciellt framtagen för Tjuruset 2014!,
Leverans sker på plats vid Tjurruset i Karlstad 13/9, om du ändå vill ha tröjan kan du beställa till annan ort, leverans i mitten av september. välj ort under fraktsätt.

OBS! denna unika tröja kommer endast säljas under 25-31 aug. sedan går det ej att beställa.

Beställ via shopen.