Resurs 36

Anmälan till LejonRuset har öppnat.

Premiären av LejonRuset® 2010 blev en riktig succé med över 100 deltagare. I år satsar vi på 600 deltagare fördelat på två olika banlängder och i 3 olika klasser, individuell tävlan damer o herrar samt lagtävling om 3 personer. Anmälan kan göras fram till den 15 september eller då vi fått in 100 anmälningar till respektive tävlingsklass.

Alla som fullföljer LejonRuset® 2011 erhåller tapperhetsmedalj!

LejonRuset® 2011 är sannolikt en av årets största utmaningar där del av banan går på LejonBorgens® nybyggda militära hinderbana och via en del helt nya utmanande terrängpartier. Hinderbanan är inspirerad av hinder från världens olika elitförband såsom Marinkåren, Navy Seals, Tyska Bergsjägarna med flera.  Banan är helt unik i sitt slag - du hittar ingen motsvarighet på marknaden idag. Varför inte utmana dig själv, kollegor eller klubbkompisar?

Tävlingsbanan är en starkt kuperad varvbana som är mycket publikvänlig.

För den som blir hungrig finns god mat och dryck att köpa på tävlingsområdet kl. 11:00-16:00 ca.

Till LejonRusets officiella hemsida >>

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna