Resurs 36

SM i Athletic Fitness i Karlstad 2012

I samband med SM i Athletic Fitness i Karlstad arrangerades för första gången Athletic Fitness Outdoor Challenge där Military Fitness var huvudsponsor och arrangör. Karlstad bjöd på underbart väder och tävlingen blev mycket lyckad! Publiken kunde njuta av det fina vädret och det kom deltagare ända från Oslo för att delta i tävlingen. Military Fitness hade också deltagare med på startlinjen och vi placerade 2 av dem på prispallen! Mikael Olsson från Säffle på en 3:e plats och instruktör/platschefen i Säffle, Björn Richter, kom på en 2:a plats slagen med ca 2,5 sekund i finalen. Vinnaren blev Stellan Danielsson från Säffle och han vann presentkort på träning hos oss och en natt för 2 personer i dubbelrum på Selma Spa i Sunne inklusive spa, frukost och träning. Grattis!

 

Förutom att ansvara för AFOC hjälpte Military Fitness till under själva Athletic Fitness SM med bland annat värdar och biljettkontrollanter. Vi vill passa på att tacka huvudarrangören SKKF för ett mycket lyckat arrangemang och ett gott samarbete!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna