Resurs 36

Military Fitness vs Military Crossfit - Vad gäller?

Military Crossfit™ är en helt ny träningsform som vi är först med i Sverige att lansera. Träningen sker inomhus och kombineras med redskap. Military Crossfit™ är även ett helt eget varumärke som inte skall förväxlas med vår andra populära träningsform, Military Fitness™. För närvarande kan du inte lösa medlemskap för Military Crossfit™ utan hänvisas till klippkort eller kurser.


Military Fitness™ är rolig och effektiv utomhusträning. Huvudelen av träningen bedrivs utan redskap med kroppen som belastning men variationer finns. De medlemsvillkor som återfinns på vår hemsida, avser träningsformen Military Fitness™. Således kommer ditt medlemskap Military Fitness att omfatta träningsformen Military Fitness™..

På hemsidan har vi även särskilt träningsformerna när du tex klickar i menyn över "välj träning" eller "väl ort".

Vi hoppas att ni alla kommer att uppskatta de nya möjligheter som vi är först med i Sverige - Military Crossfit™.


/Tommy Carlsson, VD och Niclas Oppäng, Platschef

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna