Resurs 36

SÄRÖ: 30 aug kör vi igen:)

FANTASTISKA NYHETER. Flera nya personer har hört av sig till oss om att få börja träna i Särö:) Därför kan vi återuppta träningen redan nästa vecka (tisdag 30 aug). Tiderna är tisdagar och torsdagar 18:30 samt söndagar 16:00. Mer information kommer att skickas separat till alla Medlemmar + dom 5 som anmälde sitt intresse om träning under 6 veckor. Om ingen backar nu, kan vi fullfölja träningen som planerat. Ni kommer då att bli ca 15 personer på träningarna framöver.  Säg yeeeeeeees! Ps. Hjälp oss gärna att sprida denna info till era träningskompisar!

HJÄLP OSS ATT PLANERA PASSEN. Fyll i formuläret här nedan hur du vill träna. Är du medlem vill vi att även du fyller alla fält så vi kan uppdatera ev ändringar. Blir det mindre än 4 anmälda till något av passen kommer passet att ställas in. Viktigt att vi får in uppgifterna senast den 29 augusti så vi kan meddela eventuella förändringar.

Om du vill veta om något pass ställs in, vänligen ring 031-788 19 91 eller besök vår Facebook grupp i Särö.

Är du inte medlem, betalar du 850 kronor för 5 veckor.

Tack för din hjälp!

Hur kommer du träna?

  • Anges utan bindestreck ex. 0760000901

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna