Resurs 36

Augustikrönika

Träningskompis, det är dags att ta befälet över din unika kropp igen ! Den gamla klyschan säger ju helt riktigt att detta är första dagen på resten av ditt liv, varför inte göra något bra av detta ?

Nu är det nypremiär då det gäller månadens krönika!  I denna skriver jag om betraktelser ut  mitt eget perspektiv då det gäller livet i stort, mental och fysisk hälsa, målsättningar, och vardagshändelser som relaterar till att må  bra och tar vara på sig.Mycket av inspirationen hämtas ju helt naturligt i MF:s träning och de möten vi har i  rollen som instruktör på våra orter.   


Military Fitness har som målsättning att vara företaget som levererar ovanlig träning för vanlig folk som vill ha ovanliga resultat. Nu när vi går in på vårt 3:e år ger vi nu dig som kund möjligheten  att få de allra bästa förutsättningar för rolig och effektiv träning till ett fantastiskt pris. Dessutom vill vi gynna dig som tar med vänner och bekanta till vår
träning genom att sprida konceptet.


När det gäller dina personliga målsättningar med träning så är dessa nog så viktiga för att du hela tiden ligger i framkant ock känner att du utvecklas. Att använda sig av vårt koncept har för många blivit en bas och väg för snabba  resultat . Om just dina målsättningar bara är att må bra av din träning, träffa likasinnade, få en mer vältränad kropp, träna ute eller
kanske träna mot något lopp/ Sverigeklassikern, etc. så är det ju helt rätt för dig.


Just här och nu har vi var och en våra drömmar, visioner och mål, du känner ju vad som attraherar dig bäst. Smaka på dina mål och känn efter hur lustfyllda de är och om du är redo att lägga ned det arbete som krävs för att nå just dit du tänkt dig. Hos oss kommer vi alltid göra vårt yttersta för att ge dig nycklarna så du kan nå hela vägen fram och framför allt genom målet. Det vi inte kan göra är att bära dig över tröskeln men vi öppnar dörren
tillsammans med dig och sen väljer du din fortsatta väg. 

Undertecknad och instr. T. Samuelsson har för avsikt att genomföra en Kalmars Iron Man 2012. Visst spänner vi bågen men vi har smakat på det och känner att vi är redo för denna årslånga fokusering fram tills det är dags i augusti. Det kommer att krävas stabilt med jobb innan vi står på startlinjen men samtidigt känns det lustfyllt och vi kan om vi vill. Vi har
båda tidigare gjort ett flertal långlopp av olika karaktär och har våra erfarenheter sedan militärtjänsten med oss i ryggsäcken. Detta  gör att vi känner oss trygga av den erfarenhet vi har av tålmodigt arbete. I  år har vi genomfört Stockholm Maraton och vi laddar just nu för Lidingöloppet därefter sätter mängdträningen igång på allvar. Genom denna satsning så kommer vi också framöver hämta med oss än mer erfarenhet för att ge dig de tips och råd du kanske behöver för dina framtida mål både ur mentalt och fysiskt perspektiv.


Redan nu har en del av er signalerat att ni vill följa med oss på våra personliga träningspass, riktigt kul ! Military Fitness kommer framöver att erbjuda dig som kund triatlonträning på vissa orter i ordinarie schema. Gå gärna in på jogg.se och följ våra och många av våra medlemmars träning på Team Military Fitness. Självklart är du välkommen
till gruppen också, alla ska med ! Självklart  tävlar du i vårt namn om du så vill. Det finns mängder med fördelar att registrera sig , gå in och kika runt vad du erbjuds för att utveckla din träning och kunskap framåt. Vi i Team Military Fitness samåker till olika tävlingar i landet och hjälps åt för att alla ska nå sina optimala resultat, kan det bli bättre ?   För dig som kittlas av tanken att hänga på framöver oavsett tävlingsart och sträcka så titta på dina
möjligheter.


Tid är alltid viktigt och prioriterat. För egen del så har jag  familj med småbarn, vice VD i Military Fitness, instruktör på flera orter och har hus och hem att sköta. Inget speciellt med  detta men det finns dock en del begränsad tid för träning.


Oavsett vad man gör så är det av yttersta vikt att ha balans i stort så alla i  ens närhet har det gott. Det blir roligare och går sannolikt mycket lättare och det är mindre risk att träningen havererar senare. Motgångar dyker alltid upp ändå på vägen såsom skador, förkylningar mm och var sak tar sin tid . Kan man sortera och balansera upp så blir sannolikt resultatet än bättre.


Lycka till med din träning så ses vi på passen framöver,

Framåt .....

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna