Resurs 36

Vi anlitar Andreas Bencker med specialkompetens bl a från Försvarshögskolan.

Andreas jobbar på Försvarshögskolan inom ledarskapsområdet. Han har flera års erfarenhet av utveckling och genomförande av utbildningar i ledarskap, idrottspsykologi och arbetspsykologi samt friluftsliv vinter och sommar inom högskola, universitet samt Försvarsmakten.

 

Andreas jobbar också konsultativt med coaching för både privatpersoner, professionella idrottare och chefer samt kvalificerad teamutveckling och organisationsutveckling. Han är certifierad kognitiv beteende coach och certifierad handledare i Försvarshögskolans koncept Utvecklande Ledarskap (UL), Utveckling av Grupp och Ledare (UGL) samt Ledarskap och Självkännedom (LoS).

 

Andreas har en gedigen idrottsbakgrund, både som aktivt idrottare i triathlon, cykel, ishockey, judo mm, samt idrottslärare med ansvar för idrottsgymnasieutbildning innefattande uttagningar och genomförande av fysträning och mental träning för elitidrottare.

 

Han har också gjort flera militära utlandstjänster samt ingått i en militär snabbinsatsstyrka.

Vi hälsar Andreas varmt välkommen till Military Fitness Sweden.

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna