Resurs 36

GÖTEBORG: Nu inför vi tjänsten Boka Pass Online (uppdaterad 16/4 22.50)

Den senaste tiden har efterfrågan på vår träning fortsatt att öka. På många av passen har det varit både 30, 40 och ibland över 50 deltagare på passen. Detta tycker vi är jätteroligt men för att kunna kvalitetssäkra vår träning för dig och alla andra som vill träna med oss, inför vi från 16 april tjänsten Boka Pass Online med plats för högst 25 deltagare per pass. Därför har vi även utökat antalet pass under kvällstid. Kvällstid i Skatås har trycket varit extra stort. Därför kommer prova på passen att ske på en helt separat tid.

Enda undantaget från Boka Pass Online är kursdeltagare. Dom har sin plats garanterad till passen genom sin kursanmälan. Alla övriga skall boka sin plats Online för att ha sin träningstid garanterad. Det gäller således alla medlemmar (10-kort, 12-kort, 6- och 12 månadersavtal).

 

Första veckan (16-22 april) kommer att vara en "kom igång period". Både för dig som tränar med oss och även för oss som hanterar systemet. Vi har testkört det under 1 månad i Slottsskogen och är väldigt nöjda med hur bra och enkelt det fungerar.

Så här gör du:

1. Gå in på den plats på hemsidan där du vill träna, där ser du träningstiderna du kan välja mellan. (Välj ort).
2. Klicka på Boka Pass Online knappen. Första gången måste du fylla i dina uppgifter.
3. Boka senast 2 timmar* innan passet genom att välja i kalendern de pass du vill träna. Du kan ha högst 10 pass inbokade.
4. Bekräftelse på din bokning skickas via sms till din mobil 24 timmar innan passet.

Om passet ställs in på grund av för få anmälda, får du ett sms-meddelande av oss minst 1 timma innan passet. Glöm därför inte att kontrollera din telefon INNAN du sticker till passet.

Villkor för pass
Kvällstid: Minst 10 och högts 25 deltagare (gäller även dom separata prova på passen i Skatås)
Morgon: Minst 8 och högst 25 deltagare

* Skatås morgon skall bokning av pass ske senast 21.00 kvällen innan.
Senast 22.00 samma kväll meddelas du om passet är inställt på grund av mindre än 8 bokade deltagare.

Frågor om Onlinebokningen
Maila vår ansvarige här >>>


Bästa träningshälsningar

Military Fitness Sweden

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna