Resurs 36

Succé på Stenungsbaden Yacht Club på nya skogshinderbanan av Military Fitness!

Fredagen den 1 augusti 2014 stod Frölunda Indians A-Trupp redo på Stenungsbadens Yacht Club. Deras vanliga träningskläder blev utbytta mot amerikanska desert uniforms inför en 3-timmars lång Boot Camp Hinderbana. Spelarna tävlade mot varandra indelade i 5 olika lag. Dom peppades, jagades och drillades av 5 Miliary Fitness instruktörer i sand, vatten och på kanske Sveriges bästa permanenta skogshinderbana som bl. a innehöll en electric platform. Vinnarna blev  team Echo  som bestod av Sebastian Stålberg, Linus Felström, Pontus Widerström, Emil Djuse och Pierre Engvall.

Vill ert företag, lag eller kompisgäng komma och köra en utmanande dag utanför den bekvämliga komforten eller "krydda" er vistelse på Stenungsbaden så erbjuds självklart möjligheten.

Vid intresse, kontakta oss gärna för en offert. Mail till info@militaryfitness.se

 

loading...

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna