Resurs 36

Fitnessfestivalen 10 år

Självklart är vi på Military Fitness på plats även i år. Vi kommer att bjuda på en hel del överraskningar och givetvis kan du även i år tävla på en utmanande hinderbana. Årets bana är helt nybyggd och inspirerad av hinderbanan på Stenungsbaden Yacht Club.

Mer information från oss kommer. Nedan information från arrangörens officiella hemsida www.fitnessfestivalen.se

Se filmen från 2013 och tävlingen i vår monter

Fitnessfestivalen 10 år!
Norra Europas största träningsmässa

Lördag 29 Nov 09.30 – 18.00
Söndag 30 Nov 09.30 – 17.00

Årets upplaga av Fitnessfestivalen 2014, som avhålls på Svenska Mässan i Göteborg den 29 – 30 november, blir något alldeles extra. Till nyheterna hör bland annat ett gigantiskt Megaparty, Fitnessfestivalen Superior Race, Fit Model Scandinavia, Top Speakers Hall och aktiviteter från En Svensk Klassiker.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna